--Jubileumsåret 2014

3 Ferme feirer at vi har sunget sammen i 20 år med konserter i Oslo, Kongsberg, Lillestrøm, Askim og Brumunddal i mars 2014. Vi håper mange vil være med å feire sammen med oss, både dere som har fulgt oss gjennom noen år og dere som ikke har hørt oss tidligere. Vi storgleder oss til konsertene og ønsker alle varmt velkommen!

Vennskap og musikalsk samarbeid har gått hånd i hånd siden vi startet 3 Ferme i 1993. Dette preger oss som gruppe og gir en klangdybde både i vårt musikalske uttrykk og i hvordan vi framstår på scenen når vi holder konsert. Vi simpelthen elsker å synge sammen og deler med glede denne opplevelsen med publikum. Konsertene våre kjennetegnes også av god stemning og et entusiastisk publikum.

3 Ferme kjennetegnes av særpregete stemmer og en unik samklang. Låtene er stilfullt arrangert og presenteres med varme og innlevelse.

På piano har vi med oss Trude Kristin Klæboe. Trude Kristin er en eminent pianist og sanger og vi er glade og stolte over å ha henne med på vår jubileumsturné.

De ulike konsertstedene så langt i år er:

Askim Kulturhus 13. mars
Veldre kirke 16. mars
Cafeteatret, Oslo 22. mars
Kulturpuben Lillestrøm 28. mars
Energimølla, Kongsberg 30. mars