--Jubileumsåret 2019

Tre Ferme - Jubileumskonserter september 2019

Fredag 6. september kl. 20: Veldre kirke i Brumunddal
Lørdag 7. september kl. 19: Skedsmo kirke
Søndag 8. september kl. 19: Victoria National Jazzscene i Oslo

Link billetter Victoria National Jazzscene

Tre Ferme feirer at vi har sunget sammen i 25 år med konserter i Brumunddal, Skedsmo og Oslo i september 2019. Vi ønsker både dere som har fulgt oss gjennom flere år og dere som ikke har hørt oss tidligere varmt velkommen til konsert! Vi har med oss band og korister og storgleder oss til å presentere nytt materiale og sanger som har vært med oss lenge.

Tre Ferme kjennetegnes av særpregete stemmer og en unik samklang. Hver av stemmene er særegne og individuelle, sammen blir vi en helt egen sound. Tre Ferme serverer sjelfull akustisk musikk hentet fra popmusikkens mange stilarter. Repertoaret er en god blanding av eget og lånt materiale. Til konsertene i september har vi med mange nye sanger skrevet av Siri Christensen. Låtene er stilfullt arrangert og presenteres med varme og innlevelse.

Vennskap og musikalsk samarbeid har gått hånd i hånd siden vi møtte hverandre og startet Tre Ferme i 1993. Langvarig nært vennskap gir en klangdybde i vårt musikalske uttrykk og merkes i hvordan vi er på scenen. Publikum kjenner at vi elsker å synge sammen. Konsertene vi har holdt opp gjennom de siste 25 årene har vært stemningsfulle og berørende med et entusiastisk og begeistret publikum.

Til konsertene i september har vi med oss vår dyktige pianist Sjur Lundstein.
Deler av konsertene har vi i tillegg med trommeslager Sjalg Lidsheim, bassist Øystein Utby og koristene Randi Andreassen Nordhagen, Magnhild Cecilie Øien,
Ida Foss, Camilla Brannan og Lill Regine Skau.