_Sebastian Christensen


Sebastian (f.1967) har en markant og særpreget bluesstemme. Han er godt kjent i landets klubbmiljø. De som har opplevd Sebastian live, blir berørt både av hans store stemme og inderlighet i framføringen av låtene. Sebastian skriver og arrangerer låter både til 3 ferme & 1 from og til mange av hans andre musikalske prosjekter. Han har jobbet som korleder, dirigent, arrangør, produsent og spilt i band siden 1983. Sebastian har bred erfaring som utøvende sanger i ulikesammenhenger og i ulike sjangere.
Soloplata ”Secret room”, laget i nært samarbeid med Knut Reiersrud, kom ut i 2001. Han deltok i årets sesong i the Voice - norges beste stemme og kom til åttendelsfinalen.

Ved siden av flere ulike vokalprosjekt, vokalarrangør og musikalsk leder, arbeider Sebastian til daglig som rådgiver ved VAKE (Kirkelig ressurssenter mot seksuelle overgrep). Han er sykepleier med videreutdanning i avhengighet og psykisk helse, og en master om traumer. Sebastian bruker mye musikk også i sitt arbeid innenfor psykisk helsearbeid gjennom foredrag og undervisning.

Tilbake