--Jubileumsåret 2019

Tre Ferme - Jubileum 2019

Tre Ferme feiret at vi har sunget sammen i 25 år med konserter i Brumunddal, Skedsmo og Oslo i september 2019. Vi hadde med oss band og korister og presenterte både nytt materiale og sanger som har vært med oss lenge.

Tre Ferme kjennetegnes av særpregete stemmer og en unik samklang. Hver av stemmene er særegne og individuelle, sammen blir vi en helt egen sound. Tre Ferme serverer sjelfull akustisk musikk hentet fra popmusikkens mange stilarter.

Repertoaret var en god blanding av eget og lånt materiale. Til konsertene i september hadde vi med mange nye sanger skrevet av Sebastian Christensen. Låtene som er stilfullt arrangert og presenteres med varme og innlevelse.

Til konsertene hadde vi med oss pianist Sjur Lundstein. Under deler av konsertene deltok også trommeslager Sjalg Lidsheim, bassist Øystein Utby og koristene Randi Andreassen Nordhagen, Magnhild Cecilie Øien, Ida Foss, Camilla Brannan og Lill Regine Skau. 
På lyd var Bernt Austad, BARY AS.

I disse dager mixes konserten fra Victoria Nasjonal Jazzscene i Oslo, og vi ønsker å dele utdrag herfra, med vårt publikum. Oppdateringer og lenker til det, vil bli publisert her og på våre Facebooksider.


Facebook